Koen sloof Kaaslamellen 
Voor een beter resultaat

Welkom

Sinds eind jaren ’80 heeft SLOOF Kaas-Plastificeer-Lamellen zich gespecialiseerd in het fabriceren van plastificeerlamellen / viltflappen van diverse machinetypes volgens de originele maatvoering. Eén van de eerste opdrachten die wij kregen was het vervaardigen van Kaaslamellen welke op een pvc mat gestikt werden , de mat werd daarna aan beide kanten vast gestikt zodat er een huls/koker ontstond , aan de binnen kant van de ontstane huls stikte we dan een pees waarmee de huls over het blok geschoven kan worden ( deze variant word nog steeds gebruikt bij enkele klanten ) Nu worden de Kaaslamellen meer stuk voor stuk in de blokken geschoven wat een meer harmonieuzer geheel geeft en veel beter smeert, langer meegaat met een mooier gladder resultaat.

 Bij de fabricage maken wij gebruik van een zware kwaliteit vilt (of: viltgelijkend materiaal), dikte 600. De stikwerkzaamheden worden uitgevoerd met een stevige draaddikte op daartoe speciaal aangeschafte machines. Het garen heeft dankzij dikte en kwaliteit een bijzonder lange levensduur, waardoor vervanging van de plastificeerlamellen / viltflappen minder veelvuldig dient plaats te vinden.

Snelle levering, een hoogwaardige kwaliteit in de keuze van de materialen, een sterk concurrerende prijs en kennis van dit specifieke product heeft er toe geleid dat SLOOF Kaas-Plastificeer-Lamellen, gelegen in het kaashart van Nederland, inmiddels niet alleen kaasfabrikanten en kaashandelaren, maar ook fabrikanten van plastificeermachines tot haar clientèle mag rekenen.   

www.koensloof.com is onderdeel van www.kaaslamellen.com

 

 

 

E-mailen
Bellen